Download recept

Boeuf Bourguignon

Bereiding boeuf bourguignon

Snijd het rundvlees mooi fijn. Meng het vlees, de saus, de groente allemaal door elkaar en trek het vacuüm in portie die in de winkel handig zijn om te gebruiken. Laat het geheel minimaal 12 uur marineren, zodat het vlees de kans krijgt om de smaken van de saus op te nemen. Daarna het mengsel 10 tot 12 uur sous vide garen op een tempratuur van 80-85°C graden. Terugkoelen in koud stromend water en in de koelcel. 

Bereiding ovenschotel boeuf bourguignon

Zet de aluminium ovenbakjes klaar op de werkbank. Vul deze met de boeuf bourguignon en leg de rode kool er op. Vul het bakje af met aardappelpuree. Voor een mooie presentatie doe je dit met een spuitzak. Plaats het gerecht 10 minuten in een oven van 180 °C om de puree kleur te geven. Als decoratie (fijn)gesneden peterselie over de schotel strooien.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Beeld: © Jawsmedia

Ingrediënten boeuf bourguignon

1000 gr

rundstoofvlees (vers)

2000 gr

Boeuf Bourguignonsaus(08150K)

250 gr

zilveruitjes (uit pot of bilk)

250 gr

mini champignons (uit pot of blik)

250 gr

wortel (plakjes)

Ingrediënten ovenschotel boeuf bourguignon

 

aluminium ovenbakjes

200 gr

boeuf bourguignon 

200 gr

rode kool

300 gr

aardappelpuree

5 gr

Peterselie (06061K)

© Recept van Keurslagerij Vlogman

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...