Download recept

Zoetelief Skyscraper

Boeuf Bourguignon Schotel

Bereiding

Snijd het rundvlees in stukjes. Gaar de groenten 5 minuten op 100°C stoom in de steamer. Koel de groenten en aardappelen terug en mengen met het vlees en de saus. Garneer dit af met gesneden bosuitjes en rode paprika.

Consument

Verwarm het gerecht in een koekenpan of oven.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram

Krieltjes voorgekookt

  500 gram

Macaroni- of Spaghetti-groenten

  500 gram

Gegaard rundvlees

  350 gram

Boeuf Bourguignonsaus (08150)

© Echte Groenteman Simon Dragt

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...