Snijd de runderstoofvlees in blokjes of als lapjes en meng met de Colorozozout, de Chinese Roaststeak en de Perfecto. Wel het geheel vacuüm op 85⁰C in circa 10-12 uur. Snijd de paprika in stukjes en blancheer deze en de sperziebonen. Meng vervolgens met de Grillolie Galanga. Meng het vlees, de groente en de Maaltijdsaus Hoisin met elkaar. Garneer met geblancheerde taugé.
Lekker met tagliatella of mie.
1000 gram |
runderstoofvlees |
5 gram |
Colorozozout (04073K) |
30 gram |
Chinese Roaststeak (01066K) |
30 gram |
Perfecto (04336K) |
300 gram |
Gele en rode paprika stukjes |
300 gram |
sperzieboontjes |
Grillolie Galanga (07055K) |
|
Maaltijdsaus Hoisin (08968K) |
|
taugé |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...