Cranberry Pastry

Ingrediënten

  • 1000 gram Livar gehakt
  • 40 gram Charlie’s White Crumbs DS (02655K)
  • 25 gram Mary’s Roulade Mix DS (02780K)
  • 100 gram cranberry compote
  • Jack’s Chinese Roaststeak DS (02531K)
  • 1000 gram Livar gehakt,
  • 40 gram Charlie’s White Crumbs DS (02655K),
  • 25 gram Mary’s Roulade Mix DS (02780K),
  • 100 gram cranberry compote,
  • Jack’s Chinese Roaststeak DS (02531K)

Bereiding

  • Maal het Livar gehakt 1 keer met een 3mm plaat. Kruid het geheel met Charlie’s White Crumbs en Mary’s Roulade Mix. Meng het geheel vervolgens nogmaals door de 3mm plaat. Meng ook de Cranberry Compote door het gehakt.

  • Steek hier vervolgens hamburgers uit en garneer met Jack’s Chinese Roaststeak. Maak in het midden een kuiltje en leg hier nog een lepeltje compote in. Garneer met wat peterselie.

  • Thuis gaart de consument het geheel in de voorverwarmde over van 180ºC in circa 15 minuten.

Terug naar boven