Download recept

Cranberry Pastry

Bereiden

Maal het Livar gehakt 1 keer met een 3mm plaat. Kruid het geheel met Charlie’s White Crumbs en Mary’s Roulade Mix. Meng het geheel vervolgens nogmaals door de 3mm plaat.
Meng ook de Cranberry Compote door het gehakt. Steek hier vervolgens hamburgers uit en garneer met Jack’s Chinese Roaststeak. Maak in het midden een kuiltje en leg hier nog een lepeltje compote in. Garneer met wat peterselie.
Thuis gaart de consument het geheel in de voorverwarmde over van 180ºC in circa 15 minuten.

Tip van Paul

Deze hamburger is gemaakt met de kruiden- en paneermixen van Dutch Spices, een zusterbedrijf van Epos. Het gehele assortiment van Dutch Spices is vrij van 14 declarabele allergenen en 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst en voldoet aan de Vital 2.0-norm. Dit scheelt in de declaratie!

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

1000 gram Livar gehakt
40 gram Charlie’s White Crumbs DS (02655K)
25 gram Mary’s Roulade Mix DS (02780K)
100 gram Cranberry Compote
  Jack’s Chinese Roaststeak DS (02531K)
© Dit recept is van Keurslagerij Montfort/Sittard

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...