Presenteer dit rundvlees met pinda’s in kokosmelk in zwarte of witte stenen bakken in de toonbank. Presenteer er apart rijst bij.
Of in oven of magnetron bakjes, vul het bakje met rundvlees met pinda’s in kokosmelk. Vul een ander bakje met gekookte rijst.
Verhitten volgens de gebruiksaanwijzing van uw magnetron.
Verhit het gerecht in een pannetje, op middelhoog vuur zeker 15 minuten verwarmen voorzichtig omroeren (in een oven van 150 graden gaat gemakkelijker tot het gerecht door en door warm is af en toe omroeren).
Verhit in een ander pannetje de gekookte rijst eventueel met iets boter tot hij door en door warm is.
Borden goed warm maken in heet water en op de warme borden serveren.
Rundvlees van de onderrib of pianostuk, zonder vet, zenen en kraakbeen in stukjes van ± 2 cm gesneden.
800 gram |
kokosmelk, uit blikken |
60 gram |
Thaise Curry pasta ( de kant-en-klare aromatische groene soort) |
200 gram |
ongebrande ontvliesde pinda’s |
70 gram |
Thaise vissaus (Deze vrij zoute saus wordt gemaakt van gedroogde, gefermenteerde vis. |
60 gram |
Gula djawa suiker* |
*dit is een mengsel van rietsuiker en palmsuiker. Gula djawa heeft een heel specifieke, kruidige smaak en past daardoor heel goed in hartige gerechten.
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...