Download recept

Zoetelief Skyscraper

Gegrilde zeebaars met paddenstoelen-truffel tagliatelle

Bereiding

Kook de tagliatelle beetgaar en laat dit goed afkoelen. Meng de Maaltijdsaus Champignon met de Bistro Kruidenolie Truffel door elkaar en voeg dit bij de tagliatelle. Marineer de zeebaarsfilets met de Bistro Kruidenolie Black Pepper en grill deze circa 3 minuten op 245 graden in de steamer of in een grillpan. Dit geldt ook voor de champignons, paddenstoelenmix en cherrytomaten. Meng de champignons door de tagliatelle en snijd gelijk wat peterselie fijn voor erdoor. Gebruik de paddenstoelenmix en cherrytomaten om te decoreren.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Beeld: © Peter Roek

Ingrediënten

1000 gram

tagliatelle

1000 gram

Epos Maaltijdsaus Champignon (08958)

300 gram

Epos Bistro Kruidenolie Truffel (07235)

1000 gram

champignons

500 gram

paddenstoelenmix

100 gram

Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037)

10 tot 12

zeebaars- of kabeljauwfilets

30

cherrytomaten

 

peterselie

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...