Download recept

Zoetelief Skyscraper

Gevuld broodje met kippenragout

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Bak de bollen, snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en hak de knoflook fijn. Verwarm olie in een pan en bak de ui, knoflook en champignons. Blancheer de peultjes en doperwten en spoel de groenten af met koud water. Voeg de kippenragout bij de gebakken groenten en verwarm het geheel goed door. Voeg als laatste de doperwten en peultjes bij de warme kippenragout. Snijd het hoedje van de bol en hol de broodjes goed uit. Verdeel de ragout met de groenten over de 4 bollen. 

Serveertip

Garneer met wat vers gesneden peterselie.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Recept: Slagerij Wisse
Beeld: © Peter Roek

Ingrediënten

Voor 4 personen

500 gr

Neven Food Kippenragout (700373 1kg/ 700370 2,5kg)

4

meergranenbollen

1

rode ui

100 gr

kastanjechampignons

100 gr

doperwten

100 gr

peultjes

5 gr

peterselie

2 tenen

knoflook

1 el

olijfolie

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...