Download recept

Japanse Kipsaté

Bereiding

Snijd de kipfilet of het kipdijvlees in grove stukken en marineer deze met de Saté Ketjap en de Bistro Kruidenolie Smokey Bastard. Rijg de gemarineerde stukken kip op een spies. Gaar circa 15 minuten in de oven op 180°C. Presenteer op een bord of aluminium bakje en overgiet met de Maaltijdsaus Yakitori. Bestrooi met gebakken uitjes en lente-ui.

Consument

Verwarm de saté 15 minuten in de oven op 140°C, of 3 minuten in de magnetron op 900 watt.

Beeld: © Peter Roek

 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

1000 gr

kipfilet of kipdijvlees

300 gr

Maaltijdsaus Yakitori (80057)

80-100 gr

Bistro Kruidenolie Smokey Bastard (07249)

10 gr

Gebakken uitjes (06086)

5-10 gr

Saté Ketjap (07154)

 

houten of ijzeren spiesen

1

lente-ui, in ringetjes

© Recept van Topslager Peter van Berkel

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...