Download recept

Zoetelief Skyscraper

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de olijfolie met de knoflook, komijn, sinaasappelrasp en tijm en maal er wat chilipeper boven.

Bestrooi het stuk kabeljauw met zout en bestrijk het rondom met het oliemengsel. Leg de kabeljauw in een niet te grote lage ovenschaal. Kruis de tomaten op de bolle kant in en zet ze met de bolle kant naar boven rond de kabeljauw. Schep de rest van het oliemengsel over de tomaten en vis. Schuif de schaal in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de kabeljauw en tomaten in 30 minuten gaar worden.

Tip

Lekker met aardappelpuree met olijfolie en een groene salade met peultjes.

Ingrediënten

Voor 4 personen

600 gr

dikke kabeljauwfilet (1 stuk)

4 el

olijfolie

2

grote tenen knoflook, geperst

2 tl

gemalen komijn

1 el

sinaasappelrasp

1 el

verse tijmblaadjes

12

kleine trostomaten

 

chilipeper uit een molentje

© Het Nederlands Visbureau

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...