Kruid de binnenkant van de kipfilet schnitzels met de Epos Grillmix E. Leg hierop een plakje ham en kaas en vouw dubbel als een Cordon Bleu. Snijd een plakje katenspek in de lengte door en wikkel om het gevouwen pakketje heen. Bestrijk het kip pakketje met Bistro Kruidenolie Argentina en garneer het geheel af met geraspte kaas en gedroogde peterselie.
Bak de kip pakketjes af in de oven, 20 minuten op 180 °C.
Beeld: © Herbert Wiggerman
1000 gr |
kip filet schnitzel |
80 gr |
Bistro Kruidenolie Argentina (07039) |
30 gr |
Epos Grillmix E (02093) |
10 gr |
Epos Peterselie fijn (06061) |
10 plakjes |
Schouderham |
10 plakjes |
kaas jong belegen |
10 plakjes |
katenspek |
|
geraspte kaas |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...