Meng de kipfilet met de Fruitige Kokosmix en gaar het geheel in de steamer op 150⁰C tot een kerntemperatuur van 72⁰C. Blancheer de sperzieboontjes of roerbak deze met de Grillolie Galanga en laat goed afkoelen. Meng vervolgens het kippenvlees, de groente en de Maaltijdsaus Saigon met elkaar. Presenteer het gerecht met de cashewnoten.
Lekker met rijst, nasi of noedels.
1000 gram |
kippendijen zonder been en vel |
40 gram |
Fruitige Kokosmix (02123K) |
600 gram |
Maaltijdsaus Saigon (07138K) |
Grillolie Galanga (07055K) |
|
750 gram |
sperzieboontjes |
250 gram |
cashewnoten |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...