Download recept

Zoetelief Skyscraper

Kip Saigon

Bereiden

Meng de kipfilet met de Fruitige Kokosmix en gaar het geheel in de steamer op 150⁰C tot een kerntemperatuur van 72⁰C. Blancheer de sperzieboontjes of roerbak deze met de Grillolie Galanga en laat goed afkoelen. Meng vervolgens het kippenvlees, de groente en de Maaltijdsaus Saigon met elkaar. Presenteer het gerecht met de cashewnoten.

Tip van Guus 

Lekker met rijst, nasi of noedels.
 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

1000 gram

kippendijen zonder been en vel

40 gram

Fruitige Kokosmix (02123K)

600 gram

Maaltijdsaus Saigon (07138K)

 

Grillolie Galanga (07055K)

750 gram

sperzieboontjes

250 gram

cashewnoten

© Dit recept is van Guus Hoogland/Akersloot

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...