Download recept

Zoetelief Skyscraper

Konijnenbouten met rode kool en aardappelpuree

Bereidingswijze

Snijd de Bimi en Shimeji en blancheer deze. Leg met een ronde steekvorm de aardappelpuree mooi op het bord. Leg de uitgelekte rode kool ernaast met daarop de konijnenbout. Garneer het geheel af met de bimi, shimeji en de choiggi en drapeer als laatste de saus van de konijnenbout over de konijnenbout heen.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Recept: Slagerij Wisse
Beeld: © Peter Roek

Ingrediënten

Per persoon

1

Neven Food konijnenbout (Konijnenbout in saus 702678 2,3kg)

150 gr

aardappelpuree

140 gr

Bieze Rode Kool (700323)

20 gr

bimi

20gr

shimeji

1 plakje

chioggia

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...