Snijd de Bimi en Shimeji en blancheer deze. Leg met een ronde steekvorm de aardappelpuree mooi op het bord. Leg de uitgelekte rode kool ernaast met daarop de konijnenbout. Garneer het geheel af met de bimi, shimeji en de choiggi en drapeer als laatste de saus van de konijnenbout over de konijnenbout heen.
Recept: Slagerij Wisse
Beeld: © Peter Roek
Per persoon
1 |
Neven Food konijnenbout (Konijnenbout in saus 702678 2,3kg) |
150 gr |
aardappelpuree |
140 gr |
Bieze Rode Kool (700323) |
20 gr |
bimi |
20gr |
shimeji |
1 plakje |
chioggia |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...