Pulled Chicken Rollade met Mango Curry Chutney

Ingrediënten

  • 400 gram kippendijen
  • 20 gram Indian Ribroast (01231K)
  • 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454POT)
  •   Bosje peterselie
  • 1000 gram kalkoenfilet
  • 30 gram Indian Ribroast (01231K)
  • 400 gram kippendijen,
  • 20 gram Indian Ribroast (01231K),
  • 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454POT),
  •   Bosje peterselie,
  • 1000 gram kalkoenfilet,
  • 30 gram Indian Ribroast (01231K)

Bereiding

  • Kruid de kippendijen met de helft van de Indian Ribroast en gaar deze in een voorverwarmde oven op 120 ºC in circa 35 minuten. Laat het geheel goed afkoelen en trek de kip uit elkaar. Meng de ‘pulled chicken’ met de Bistrosaus Mango Curry Chutney en fijngesneden peterselie.

  • Snijd de kalkoenfilet open zodat er een platte plak ontstaat. Strooi de binnenkant in met Indian Ribroast. Leg hier de ‘pulled chicken’ op en rol het geheel op. Zet vast met een rolladetouw en kruid de buitenkant ook met Indian Ribroast. Verkoop een bakje Bistrosaus Mango Curry Chutney bij de rollade.

  • De consument gaart de rollade in een voorverwarmde oven op 160ºC in circa 45 minuten (afhankelijk van de dikte van de rollade). 

  • “Maak er een mooi winters gerecht van met stoofpeertjes en spruitjes; daar ben ik zelf gek op. Serveer er Roseval-aardappeltjes met rozemarijn bij; die schaal zet je het laatste halfuur gewoon bij de rollade in de oven.” 

Terug naar boven