Download recept

Pulled Pork runderrollade met Noten-tapenade

Bereiden

Kruid de procureur met de Knoflookpeper en gaar in de steamer op 85ºC in 12 uur. Laat het geheel goed afkoelen en trek het vlees uitelkaar. Meng de ‘pulled pork’ met de Bistrosaus Salsa Di Nocci en de fijngesneden zongedroogde tomaatjes.

Maak een nette plak van de deksel bovenbil, strooi deze licht in met Knoflookpeper  en beleg deze met de ‘pulled pork’. Rol het geheel op leg er wat tijm op en bind vast met een rolladetouw. Marineer de rollade met de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt. 
Verkoop er een bakje Rodewijnsaus (08174K) bij.

De consument gaart de rollade in een voorverwarmde oven op 170ºC in circa 50-60 minuten (afhankelijk van de dikte van de rollade). Verwarm de rode wijnsaus en serveer deze bij de rollade. 

Tip van Cees

“Maak er een mooi winters gerecht van met stoofpeertjes en spruitjes; daar ben ik zelf gek op. Serveer er Roseval-aardappeltjes met rozemarijn bij; die schaal zet je het laatste halfuur gewoon bij de rollade in de oven.” 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

400 gram

procureur

15 gram

Knoflookpeper (04215K)

250 gram

Bistrosaus Salsa Di Nocci (08455POT01)

6

zongedroogde tomaatjes

 

 

1000 gram

rundvlees (deksel bovenbil) 

20 gram

Knoflookpeper (04215K)

 

Rolladetouw nr.1 (03034KL000)

 

Bosje tijm

 

Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt rood (07952)

© Dit recept is van Keurslager Cees Mol/Goes

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...