Download recept

Rendang Sapi

Bereiding

Snijd de riblappen in blokken en meng de Perfecto erdoor. Voeg daarna de Rendang saus toe. Vacumeer dit geheel en gaar het vlees 12 uur lang op 70 graden in de kookketel, of gebruik het stoofvlees programma van uw steamer.

Consument 

Verwarm het gerecht ongeveer 5 minuten in de magnetron. Lekker met witte rijst en sperziebonen.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Beeld: © Peter Roek

Ingrediënten

1 kilo

riblappen

400 gram

Rendang saus (80082K)

25 gram

Perfecto (04336K)

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...