30 min

Rondo Masterspies

Ingrediënten

  • 1 stukvarkensfilet 25 cm
  • 9 plakken Ardennerham
  •  basilicum
  •  Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)
  •  Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P)
  • 1 stukvarkensfilet 25 cm,
  • 9 plakken Ardennerham,
  •  basilicum,
  •  Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS),
  •  Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P)

Bereiding

  • Vlies de varkensfilet kaal. Snijd hier plakken (in de lengte) van ongeveer 3 mm van op de snijmachine. Leg de plakken naast elkaar en bestrijk ze met Meesterlijke Kruidenolie Dalí. Beleg de plakken vervolgens met anderhalve plak Ardennerham en leg er enkele blaadjes basilicum op.

  • Rol het geheel in de breedte op, zodat er zes stevige rolletjes ontstaan. Leg drie rolletjes naast elkaar en steek de prikkers erdoor. Snijd tussen de prikkers door, zodat er een spiesje met drie rondo’s ontstaat.

  • De consument bakt de Rondo MasterSpies aan beide zijden gaar in circa 7 minuten.

  • Leg naast de basilicum ook de Bistrosaus Salsa di Nocci op de varkensfilet.

Terug naar boven