Download recept

Springrolls met Japanse ketjap- en wasabisaus

Bereiding

Snijd de avocado in stukjes en de komkommer, wortel, mango en rodekool julliene. Zet een ondiepe schaal met warm water klaar. Dompel hierin een rijstvel helemaal onder en leg het op een schone snijplank. Het vel is nog wat hard, maar wordt zacht als je het belegt met de de gesneden groente en Bieze Taboulé salade. Vouw dan de onderkant van het rijstvel zo strak mogelijk over de vulling, rol een slag tot de helft, houd stevig vast en klap de zijkanten naar binnen. Rol de springroll verder op en maak de rest van de springrolls. 

Serveren

Serveer de Japanse Ketjapsaus en de Wasabi Saus er apart bij.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Recept: Saes
Beeld: © Bert Jansen fotopersburo

Ingrediënten

4

rijstvellen voor springrolls

100 gram

Bieze Taboulé oriental  salade  (1005204 1kg)

100 gram

wasabi mayonaise

100 gram

wortel

100 gram

komkommer

100 gram

mango

100 gram

avocado

100 gram

rode kool

25 gram

Wasabi Saus Bieze  (1009729)

25 gram

Japanse Ketjapsaus Epos (08090K5.50)

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...