Rundvlees snijden als hacheevlees, vervolgens mengen met de Chinese Roaststeak, de Perfecto en het Colorozo zout. Maak vacuüm zakjes van 1 kg. Het vlees sous vide garen gedurende 12-14 uur op 80-85°C.
Voor de smaakvariatie Yakitori de groenten blancheren, afspoelen met koud water, laten uitlekken en terugkoelen. Daarna mengen met Grillolie Galanga wen weer goed terugkoelen. Het vlees, de koude groenten en de saus mengen. Presenteer het gerecht in een mooi schaal met een klein deel van de groenten bovenop als decoratie. Met het basisrecept maak je allerlei variaties.
Beeld: © Jawsmedia
Voor de basis
1 kilogram |
rundstoofvlees |
30 gram |
Perfecto (04336K) |
50 gram |
Chinese Roaststeak gekruid (01066K) |
10 gram |
Colorozo zout |
Voor stoofvlees Yakitori
1 kilogram |
stoofvlees (uit de voorbereiding) |
1,5 kilogram |
Maaltijdsaus Yakitori (80057K) |
50 gram |
Grillolie Galanga (07055K) |
250 gram |
bosui (stengels van 3 cm) |
250 gram |
mini maiskolfjes (uit blik) |
250 gram |
rode paprika |
250 gram |
courgette |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...