Download recept

Stoofvlees Yakitori

Bereiding  

Rundvlees snijden als hacheevlees, vervolgens mengen met de Chinese Roaststeak, de Perfecto en het Colorozo zout. Maak vacuüm zakjes van 1 kg. Het vlees sous vide garen gedurende 12-14 uur op 80-85°C.

Voor de smaakvariatie Yakitori de groenten blancheren, afspoelen met koud water, laten uitlekken en terugkoelen. Daarna mengen met Grillolie Galanga wen weer goed terugkoelen. Het vlees, de koude groenten en de saus mengen. Presenteer het gerecht in een mooi schaal met een klein deel van de groenten bovenop als decoratie. Met het basisrecept maak je allerlei variaties. 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Beeld: © Jawsmedia

Ingrediënten

Voor de basis

1 kilogram

rundstoofvlees

   30 gram

Perfecto (04336K)

   50 gram

Chinese Roaststeak gekruid (01066K)

   10 gram

Colorozo zout

Voor stoofvlees Yakitori

   1 kilogram

stoofvlees (uit de voorbereiding)

1,5 kilogram

Maaltijdsaus Yakitori (80057K)

      50 gram

Grillolie Galanga (07055K)

    250 gram

bosui (stengels van 3 cm)

    250 gram

mini maiskolfjes (uit blik)

    250 gram

rode paprika

    250 gram

courgette

© Recept van Keurslagerij Vlogman

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...