Surf & Turf Pizza met vis en chorizo

Ingrediënten

  • 200 gram witvis (kabeljauw, zeebaars, wijting, schelvis)
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 2 kant-en-klare pizzabodems
  • 75 gram chorizo, in plakjes gesneden
  • 100 gram kaas, geraspt
  • handvol rucola
  • 200 gram witvis (kabeljauw, zeebaars, wijting, schelvis),
  • 100 gram Hollandse garnalen,
  • 2 kant-en-klare pizzabodems,
  • 75 gram chorizo, in plakjes gesneden,
  • 100 gram kaas, geraspt,
  • handvol rucola

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.Beleg de pizza’s met de vis, chorizo en kaas.Schuif de pizza’s in de oven en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.

  • Bestrooi de pizza’s vlak voor het serveren met de rucola en Hollandse garnalen. Serveer direct.

Terug naar boven