Thaise Curry Beef

Ingrediënten

  • 1300 gr Thaise  Rode  Curry saus  (80029)
  • 1000 gr runderstoofvlees
  • 50 gr Grill Olie Galanga(07055)
  • 40 gr Fruitige Kokosmix (02123)
  • 30 gr Perfecto (04336)
  •   Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, groene torentjesbloemkool en stukjes vastkokende aardappel)
  • 1300 gr Thaise  Rode  Curry saus  (80029),
  • 1000 gr runderstoofvlees,
  • 50 gr Grill Olie Galanga(07055),
  • 40 gr Fruitige Kokosmix (02123),
  • 30 gr Perfecto (04336),
  •   Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, groene torentjesbloemkool en stukjes vastkokende aardappel)

Bereiding

  • Bereidingswijze 1: Snijd het rundvlees als poulet en meng met Fruitige Kokosmix en Perfecto. Maak vacuümzakjes van 1of 2 kilogram zo plat mogelijk. Gaar onder vacuüm gedurende 6 tot 9 uur garen op 85°C. 

  • Bereidingswijze 2: Meng het rundvlees met Fruitige Kokosmix en 200 gram Thaise Rode Currysaus en doe dit in een afgesloten schaal. Zet in de steamer en gaar gedurende 3 uur op 120°C met 100% stoom. Meng er na bereiding 30 gram Perfecto per kilogram door om het vocht te binden. 

  • Roerbak de groenten gedurende 10 minuten en de aardappelen 20 minuten in de Grill Olie Galanga. Meng het vlees met de saus en groenten tot de gewenste verhouding. 

  • Ga uit van zo’n 200 gram vlees en saus en 200 gram groenten per persoon. Doe een gemakkelijk aanbod met gratis 150 gram rijst per persoon erbij.

Terug naar boven