Thaise Kip Curry

Ingrediënten

  • 1300 gr Thaise Gele Currysaus  (80058)
  • 1000 gr Kipdijvlees
  • 50 gr grillolie Galanga (07055)
  • 40 gr Fruitige Kokosmix (02123)
  • 30 gr Perfecto (04336)
  •   Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, bloemkoolroosjes)  Tip: Stel een groentemix samen die kleurt of past bij de Thaise Gele Currysaus.
  • 1300 gr Thaise Gele Currysaus  (80058),
  • 1000 gr Kipdijvlees,
  • 50 gr grillolie Galanga (07055),
  • 40 gr Fruitige Kokosmix (02123),
  • 30 gr Perfecto (04336),
  •   Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, bloemkoolroosjes)  Tip: Stel een groentemix samen die kleurt of past bij de Thaise Gele Currysaus.

Bereiding

  • Snijd de kip als poulet en meng met Fruitige Kokosmix en Perfecto. Maak vacuümzakjes van 1of 2 kilogram zo plat mogelijk. Gaar onder vacuüm gedurende 1 tot 1,5 uur op 80  tot 85°C.

  • Meng de kip met Fruitige Kokosmix en braad of grill op 180°C gedurende 40 tot 50 minuten.

  • Roerbak de groenten gedurende 10 minuten in de Grill Olie Galanga. Meng vervolgens het vlees met de saus en groenten tot de gewenste verhouding.

  • Ga uit van zo’n 200 gram vlees en saus en 200 gram groenten per persoon. Doe een gemakkelijk aanbod met gratis 150 gram rijst per persoon erbij.

Terug naar boven