Snijd de heilbot in de lengte in mooie repen. Marineer de repen met de Bistro Kruidenolie naar keuze en leg er een plakje Serranoham omheen. Rol vervolgens de heilbot op en prik er een bamboespiesje doorheen met in het midden een partje trostomaat. Vermeng de beetgare aardappelschijfjes met de Kaasroomsaus (Gratin). Vul het bamboebakje met prei en hierover de gratin. Leg daarop de heilbotrolletjes en garneer rondom met geraspte kaas en Super Twister.
Verwarm het bakje gedurende circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.
Beeld: ©Peter Roek
1 |
heilbot (circa 500 gram) |
600 gr |
aardappelschijfjes, beetgaar |
200 gr |
Kaasroomsaus (08063) |
100 gr |
Serranoham |
80-100 gr |
Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm (07247) of Dille-Dragon (07248) |
50 gr |
prei, gesneden |
5 gr |
Super Twister (01491) |
|
bamboespiesjes met zwart bolletje |
|
houten bamboebakje met bodem |
|
geraspte kaas |
|
trostomaatjes |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...