Rolletje van Heilbot

Ingrediënten

  • 1 heilbot (circa 500 gram)
  • 600 gr aardappelschijfjes, beetgaar
  • 200 gr Kaasroomsaus (08063)
  • 100 gr Serranoham
  • 80-100 gr Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm (07247) of Dille-Dragon (07248)
  • 50 gr prei, gesneden
  • 5 gr Super Twister (01491)
  •   bamboespiesjes met zwart bolletje
  •   geraspte kaas
  •   trostomaatjes
  • 1 heilbot (circa 500 gram),
  • 600 gr aardappelschijfjes, beetgaar,
  • 200 gr Kaasroomsaus (08063),
  • 100 gr Serranoham,
  • 80-100 gr Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm (07247) of Dille-Dragon (07248),
  • 50 gr prei, gesneden,
  • 5 gr Super Twister (01491),
  •   bamboespiesjes met zwart bolletje,
  •   geraspte kaas,
  •   trostomaatjes

Benodigheden

  •   houten bamboebakje met bodem

Bereiding

  • Snijd de heilbot in de lengte in mooie repen. Marineer de repen met de Bistro Kruidenolie naar keuze en leg er een plakje Serranoham omheen. Rol vervolgens de heilbot op en prik er een bamboespiesje doorheen met in het midden een partje trostomaat. Vermeng de beetgare aardappelschijfjes met de Kaasroomsaus (Gratin). Vul het bamboebakje met prei en hierover de gratin. Leg daarop de heilbotrolletjes en garneer rondom met geraspte kaas en Super Twister.

  • Verwarm het bakje gedurende circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.  

Terug naar boven