Download recept

Rolletje van Heilbot

Bereiding

Snijd de heilbot in de lengte in mooie repen. Marineer de repen met de Bistro Kruidenolie naar keuze en leg er een plakje Serranoham omheen. Rol vervolgens de heilbot op en prik er een bamboespiesje doorheen met in het midden een partje trostomaat. Vermeng de beetgare aardappelschijfjes met de Kaasroomsaus (Gratin). Vul het bamboebakje met prei en hierover de gratin. Leg daarop de heilbotrolletjes en garneer rondom met geraspte kaas en Super Twister.

Tips voor de consument

Verwarm het bakje gedurende circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.  

Beeld: ©Peter Roek

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

1

heilbot (circa 500 gram)

600 gr

aardappelschijfjes, beetgaar

200 gr

Kaasroomsaus (08063)

100 gr

Serranoham

80-100 gr

Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm (07247) of Dille-Dragon (07248)

50 gr

prei, gesneden

5 gr

Super Twister (01491)

 

bamboespiesjes met zwart bolletje

 

houten bamboebakje met bodem

 

geraspte kaas

 

trostomaatjes

© Recept van Topslager Peter van Berkel

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...