Surf & Turf Wraps met biefstuk en vis

Ingrediënten

  • 2 visfilets (zeebaars, wijting, kabeljauw), bestrooid met wat peper en zout
  • 4 kleine wraps
  • 2 avocado’s
  • 100 gram sla
  • 4 plakjes cheddar
  • 2 biefstukken (ongeveer 100 gram per stuk), bestrooid met wat peper en zout
  • 2 visfilets (zeebaars, wijting, kabeljauw), bestrooid met wat peper en zout,
  • 4 kleine wraps,
  • 2 avocado’s,
  • 100 gram sla,
  • 4 plakjes cheddar,
  • 2 biefstukken (ongeveer 100 gram per stuk), bestrooid met wat peper en zout

Bereiding

  • Bak de vis om en om in wat boter gaar. Zet weg tot later gebruik. Doe hetzelfde met de biefstuk, naar smaak well done, medium of rare.

  • Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel de filets in twee stukken. Haal de avocado uit de schil en snijd deze in twee helften.

  • Leg een wrap op het werkblad en leg een halve avocado op de wrap. Maak met een vork de avocado fijn. Leg er vervolgens wat sla op, dan een halve visfilet, een plakje cheddar en een paar plakjes biefstuk. Rol de wrap op en snijd deze schuin in tweeën. Herhaal met de rest van de wraps. Serveer direct.

Terug naar boven