Sushi Salmon Burrito

Ingrediënten

  • Wrap
  • Nori sushi blaadje
  • Vers gestoomde sushi rijst
  • Avocado
  • Komkommer
  • Verse zalmfilet
  • Rode ui
  • Worteltjes
  • Epos Simply Spices. Salade kruiden
  • Wrap,
  • Nori sushi blaadje,
  • Vers gestoomde sushi rijst,
  • Avocado,
  • Komkommer,
  • Verse zalmfilet,
  • Rode ui,
  • Worteltjes,
  • Epos Simply Spices. Salade kruiden

Bereiding

  • Leg het nori blaadje in het midden van de wrap. Vul het hele nori blaadje met de vers gekookte rijst, let op doe dit niet te dik! Druk het goed plat. Was en snij de komkommer over lang in een strook leg deze overdwars in het midden. Snij dan een lange stroom van de verse zalmfilet deze leg je naast de komkommer. Herhaal dit bij de rode ui, avocado en worteltjes. Of voeg zelf nog wat extra’s toe! Denk aan wakame bijvoorbeeld of extra vis.

  • Om wat spice toe te voegen strooi je en klein beetje salade kruiden over de groentes heen. Rollen maar! Begin in het midden, vouw daarna de binnenkanten in en rol hem dicht, probeer dit zo strak mogelijk. Nu is de burrito klaar om de pan in te gaan. Breng een dun laagje beslag aan over de hele burrito, even +/- 3 min in de pan op 180 graden zodat er een mooi goudbruin krokant laagje te zien is. Even laten uitlekken en de burrito kan gesneden worden.

Terug naar boven