Download recept

Zoetelief Skyscraper

Vegan gevulde portobello

Bereiding

Doe de veganmix in een mengkom voeg het ijswater en de zonnebloemolie toe. Meng het geheel tot een stevige massa en laat het 3 uur doorkoelen bij 2°C. Vul de portobellos met het basisdeeg en bestrooi deze met geraspte kaas.

Tip 

Bereid het gerecht in circa 20 min op 160 °C.

© Degens

Ingrediënten

 

Veganmix-Basis-Rood

300 gram

Veganmix Basis rood (AD03696-01)

600 gram

ijswater

100 gram

zonnebloemolie

 

Portobello’s

 

geraspte kaas

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...