Download recept

Carpaccio-salade van het huis

Bereiding

Draai de verse tartaar twee à drie keer door de 3-millimeterplaat en vermeng het geheel met de Grillmix E. Verdeel de tartaar in kleine bakjes. Snijd de bleekselderij klein en leg dit op de tartaar. Drapeer hierop de Pesto Basilicum. Decoreer het geheel met zongedroogde tomaten, rucola, parmezaanse kaas en wat pijnboompitjes.

Consument

Heerlijk op brood of een toastje.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Foto: © Roel Dijkstra fotografie

Samenstelling

1000 gram

tartaar

300 gram

bleekselderij

250 gram

Pesto Basilicum (07601)

150 gram

zongedroogde tomaatjes

100 gram

parmezaanse kaasvlokken

100 gram

rucola

50 gram

pijnboompitjes (05100)

20 gram

Grillmix E (02093)

© Recept van Uw Slager Molendijk in Spijkenisse

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...