Download recept

Zoetelief Skyscraper

Stoere Scampi Curry Salade

Bereiding

Laat de scampi’s voor bereiding op kamertemperatuur komen, dep ze droog en bak ze vervolgens op hoog vuur (30 seconden per kant). Pel 5 scampi’s en snijd het vlees in stukjes. Pel de perzik en snijd deze in kleine blokjes. Verdeel de Scampi Curry Salade over de plank, leg daarop het vlees van de gepelde scampi’s. Maak af met toefjes peterselie en de 5 overgebleven scampi’s. Zo maak je in een handomdraai een unieke, stoere presentatie voor je gasten.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Recept: Volendammer Visspecialist
Beeld: © Cor Salverius Fotografie

Ingrediënten

10

ongepelde scampi’s

200 gram

Scampi Curry Salade (700185 1kg)

1

perzik

 

Toast

 

Peterselie

Benodigdheden

Een stoere plank

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...