Bagel met heilbot en kruidencrème

Ingrediënten

  • 125 g gerookte heilbotfilet
  • 4 bagels
  • 200 g zuivelspread light naturel
  • 2 eetlepels fijngesneden kruiden, bijv; dille, basilicum en/of peterselie
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 4 zongedroogde tomaatjes in olie, in stukjes
  • 125 g gerookte heilbotfilet,
  • 4 bagels,
  • 200 g zuivelspread light naturel,
  • 2 eetlepels fijngesneden kruiden, bijv; dille, basilicum en/of peterselie,
  • 1 sjalot, fijngesnipperd,
  • 4 zongedroogde tomaatjes in olie, in stukjes

Bereiding

  • Snijd de bagels horizontaal door. Rooster de bagelhelften in de broodrooster krokant. Roer intussen de zuivelspread los. Meng er de kruiden, de sjalot en de tomaatjes door. Breng op smaak met peper. Besmeer de onderste bagelhelften royaal met de kruidencrème. Leg de plakken gerookte heilbotfilet er losjes op en dek af met de bovenste bagelhelften.

  • Gerookte heilbotfilet is ook lekker op een sandwich met zuivelspread en frisse plakjes komkommer.

Terug naar boven