Download recept

Zoetelief Skyscraper

Carpaccio Tournedos

Bereiding

Snij de kogelbiefstuk in kleine dunne reepjes en vermeng deze met de Bistro kruidenolie Groene Pesto.
Maak bolletjes van ongeveer 100 gram en draai rond de zijkant een lapje dun gesneden ontbijtspek.
Druk de bovenkant ligt aan en leg hierop de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.
Leg het geheel op een tartaarbakje (groen) en garneer de bovenkant af met een klein takje peterselie of een stukje zongedroogde tomaat.

Presentatie

Op een lange houten plank of mooi rond bord.

Consument

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende ongeveer 10 minuten.  

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram kogelbiefstuk
  plakjes dungesneden ontbijtspek
  parmezaanse kaas
100 gram bistro kruidenolie Groene pesto (07058K)
  pijnboompitten (05100K)
100 gram tartaarbakjes groen (03103P1000)
Takje peterselie of stukje zongedroogde tomaat

 

© Dit recept is van Slager Rob Tholhuijsen/Renesse

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...