Carpaccio Tournedos

Ingrediënten

  • 1000 gram kogelbiefstuk
  • Plakjes dungesneden ontbijtspek
  •  Parmezaanse kaas
  • 100 gram bistro kruidenolie Groene pesto (07058K)
  • Pijnboompitten (05100K)
  • 100 gram tartaarbakjes groen (03103P1000)
  • Takjepeterselie of stukje zongedroogde tomaat 
  • 1000 gram kogelbiefstuk,
  • Plakjes dungesneden ontbijtspek,
  •  Parmezaanse kaas,
  • 100 gram bistro kruidenolie Groene pesto (07058K),
  • Pijnboompitten (05100K),
  • 100 gram tartaarbakjes groen (03103P1000),
  • Takjepeterselie of stukje zongedroogde tomaat 

Bereiding

  • Snij de kogelbiefstuk in kleine dunne reepjes en vermeng deze met de Bistro kruidenolie Groene Pesto .Maak bolletjes van ongeveer 100 gram en draai rond de zijkant een lapje dun gesneden ontbijtspek. Druk de bovenkant ligt aan en leg hierop de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas. Leg het geheel op een tartaarbakje (groen) en garneer de bovenkant af met een klein takje peterselie of een stukje zongedroogde tomaat.

  • Op een lange houten plank of mooi rond bord.

  • Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende ongeveer 10 minuten.  

Terug naar boven