Exclusieve Fillet Carpaccio

Ingrediënten

  • Zongedroogde tomaatjes
  • 1 portie filet carpaccio Ø 26
  • Rucola sla
  • Groene asperges (seizoensgebonden)
  • Pijnboompitten
  • Truffel mayonaise
  • Parmazaanse kaas (speciaalzaak)
  • Zout en peper
  • DRESSING
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1,5 eetlepel fijne mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn azijn
  • 1,5 eetlepel honing
  • 1 eetlepel pesto
  • Grof geraspte oude kaas
  • Zout
  • Peper
  • Zongedroogde tomaatjes,
  • 1 portie filet carpaccio Ø 26,
  • Rucola sla,
  • Groene asperges (seizoensgebonden),
  • Pijnboompitten,
  • Truffel mayonaise,
  • Parmazaanse kaas (speciaalzaak),
  • Zout en peper,
  • DRESSING,
  • 4 eetlepels olijfolie,
  • 1,5 eetlepel fijne mosterd,
  • 1 eetlepel rode wijn azijn,
  • 1,5 eetlepel honing,
  • 1 eetlepel pesto,
  • Grof geraspte oude kaas,
  • Zout,
  • Peper

Bereiding

  • Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met de genoemde producten.

  • Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Terug naar boven