Rouleau van Carpaccio (met wrap)

Ingrediënten

  • MET WRAP
  • 4 porties Fortuna Zuid Amerikaanse Achtermuis Carpaccio
  • 2 wraps
  • 125 gram mozzarella
  • Groente pesto
  • Olijfolie
  • Rucola slamix
  • Truffelmayonaise
  • Oude of Parmezaanse kaas  
  • ZONDER WRAP
  • 4 porties Fortuna Zuid Amerikaanse Achtermuis Carpaccio
  • Groene pesto
  • Rucola slamix
  • Balsamico crème
  • Oude of Parmezaanse kaas
  • Gedroogde cranberries
  • Zongedroogde tomaat
  • Geroosterde pijnboompitjes
  • Truffelmayonaise
  • MET WRAP,
  • 4 porties Fortuna Zuid Amerikaanse Achtermuis Carpaccio,
  • 2 wraps,
  • 125 gram mozzarella,
  • Groente pesto,
  • Olijfolie,
  • Rucola slamix,
  • Truffelmayonaise,
  • Oude of Parmezaanse kaas  ,
  • ZONDER WRAP,
  • 4 porties Fortuna Zuid Amerikaanse Achtermuis Carpaccio,
  • Groene pesto,
  • Rucola slamix,
  • Balsamico crème,
  • Oude of Parmezaanse kaas,
  • Gedroogde cranberries,
  • Zongedroogde tomaat,
  • Geroosterde pijnboompitjes,
  • Truffelmayonaise

Bereiding

  • Smeer de wraps in met groene pesto leg op iedere wrap een portie gesneden Fortuna Zuid Amerikaanse Achtermuis carpaccio. Snijd de Mozzarella in plakjes en leg dit op de carpaccio, rol vervolgens de wrap stevig op. Rol deze wrap op in plastic folie en laat een uurtje rusten in de koelkast. De twee overige porties verdelen op een bord, de wraps in acht stukken snijden en deze op de carpaccio op het bord plaatsen. Het geheel afmaken met de sla, olijfolie truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.

  • Besmeer een portie carpaccio licht (niet overheersend) met de groene pesto. Leg hierop de slamix, en doe hierover een aantal druppels olijfolie. Bestrooi dit met de cranberries, tomaatjes en pijnboompitjes. Rol het geheel zo stevig mogelijk op. Snijd de rouleau in stukken van zo’n 4 cm. Dresseer dit op een bord en maak het af met wat truffelmayonaise, Balsamico crème en Parmezaanse kaas.

  • Stokbroodje en boter erbij, Heerlijk. 

Terug naar boven