Download recept

Tartare Hollandaise van haring

Bereiding

Maak eerst een tartaar door de haring en appel in kleine blokjes te snijden. Snijd de dille in kleine stukjes. Doe de blokjes appel bij de blokjes haring en meng hier de dille doorheen (ga daarbij op je smaak af). Je tartaar is klaar voor gebruik! 

Tijd om het gerecht op te maken: pak een kommetje of serveerbakje en leg op de bodem eerst wat rucola. Schep de tartaar in het kommetje/bakje, zodat je de rucola niet meer ziet. Schep een klein beetje uienchutney over de tartaar. Doe tot slot ook nog wat verkruimelde groentechips on top, zo maak je deze heerlijke haringtartaar helemaal af!

Ingrediënten

2

haringen

 

uienchutney (zie hieronder)

¼

appel

1 tl

dille

 

zakje rucola

 

zakje groentechips

Ingrediënten uienchutney

2

rode uien in ringen

20 gr

suiker

30 ml

rode wijn

30 ml

rode wijnazijn

scheutje

olijfolie

© Het Nederlands Visbureau

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...