Download recept

Chai Hai Happers

Bereiden

Snijd de kippendijen in de lengte en kruid met de Grillmix E en Spaanse Topping.
Verwarm de steamer voor op 150℃ en gaar de gekruide kippendijen in circa 25 minuten. Laat de kippendijen goed afkoelen en giet hier vervolgens de Babi Pangangsaus bij.

Voor de consument

Verwarm de Chai Hai Happers in de magnetron in een gesloten magnetronzak gedurende 2 minuten.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram

Kippendijen

20 gram

Grillmix E (02093K)

20 gram

Spaanse Topping (08165K)

200 gram

Babi Pangangsaus (08011K)

© Dit recept is van Slagerij Vreugdenhil/Ridderkerk

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...