Draai de kinnebakken en het magermet 2 maal door de 3 mm plaat. Meng de Vicosol, Baconburgermix en het zout door het deeg. Zorg dat er de juist binding in ontstaat.
Beleg de bakplaat met een laag deeg van ongeveer 6 cm dik. Verwarm de steamer voor op 90℃. Gaar door tot een kern van 68℃. Laat het geheel goed afkoelen en snijd in frietjes. Giet hier ongeveer de helft van de Thaise Currysaus overheen. Verwarm de steamer voor op 180℃ en grill de frietjes in circa 10 minuten. Laat nogmaals goed afkoelen en giet de rest van de Thaise Currysaus over de Vleesfrietjes.
Verwarm de frietjes in circa 2 minuten in een gesloten magnetronzak.
5000 gram |
Kinnebak |
5000 gram |
Magermet |
60 gram per kg |
Baconburgermix (02024K) |
10 gram per kg |
Colorozozout (04073K) |
3-5 gram per kg |
Vicosol (04038K) |
1000 gram |
Thaise Currysaus (08178K) |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...