Download recept

Thaise Meat-Friet

Bereiden

Draai de kinnebakken en het magermet 2 maal door de 3 mm plaat. Meng de Vicosol, Baconburgermix en het zout door het deeg. Zorg dat er de juist binding in ontstaat.
Beleg de bakplaat met een laag deeg van ongeveer 6 cm dik. Verwarm de steamer voor op 90℃. Gaar door tot een kern van 68℃. Laat het geheel goed afkoelen en snijd in frietjes. Giet hier ongeveer de helft van de Thaise Currysaus overheen. Verwarm de steamer voor op 180℃ en grill de frietjes in circa 10 minuten. Laat nogmaals goed afkoelen en giet de rest van de Thaise Currysaus over de Vleesfrietjes.

Voor de consument

Verwarm de frietjes in circa 2 minuten in een gesloten magnetronzak.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

5000 gram

Kinnebak

5000 gram

Magermet

60 gram per kg

Baconburgermix (02024K)

10 gram per kg

Colorozozout (04073K)

3-5 gram per kg

Vicosol (04038K)

1000 gram

Thaise Currysaus (08178K)

© Dit recept is van Slagerij Vreugdenhil/Ridderkerk

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...