Kabeljauwhaasje met truffel

Ingrediënten

  • 1000 gram kabeljauwhaasje
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Truffel (07235k)
  • 50 gram Bistro Kruidenolie Culinair (07042k)
  • 40 gram Tapenade Truffel (07607k)
  • 800 gram groente bijv. paprika, courgette, rode uit, broccoli en aubergine
  • Bieslook
  • 1000 gram kabeljauwhaasje,
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Truffel (07235k),
  • 50 gram Bistro Kruidenolie Culinair (07042k),
  • 40 gram Tapenade Truffel (07607k),
  • 800 gram groente bijv. paprika, courgette, rode uit, broccoli en aubergine,
  • Bieslook

Benodigheden

  • 8 aluminium braadslee (kleine uitvoering)

Bereiding

  • Snijd de groenten in reepjes en marineer deze in de BKO Culinair. Grill de groenten in steamer/oven 5 minuten op 180C. Laat deze snel afkoelen. Snijd van kabeljauw mooie ‘gourmet’ stukjes van ongeveer 25 gram. Marineer deze met de truffelmarinade. 

  • Leg als eerste de gegrilde groenten (100 gram) in de braadslee en daarop de stukjes kabeljauw trapsgewijs (ongeveer 5 stukjes). Maak van truffel tapenade ‘grote druppels’ met een lepel. Verdeel 4 truffel “druppels’ over de gemarineerde kabeljauw. Decoreer met iets bieslook.

  • Gaar het braadsleetje af in een voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten op 180 graden. Dit gerecht kan ook op de barbecue met een deksel. Indien deze niet aanwezig is kunt u ook aluminium folie over het schaaltje heen vouwen.

Terug naar boven