Download recept

Ambachtelijke runder-stoverij

Bereiding
Snijd het rundvlees in blokken en meng met de droge kruiden. Meng Saté Ketjap, oud bruin bier en de uien erdoor. Verdeel de massa over twee bakken. Zet de bakken ongeveer 4 uur in een voorverwarmde combisteamer op 80°C, 90% vocht. Roer de massa na het garen goed door en laat afkoelen. Maak de massa dikker met circa 30-50 gram Perfecto per kilo eindgewicht als het te slap en/of vochtig is. Presenteer in een mooie schaal.

Consument
Verwarm de stoverij 5  minuten in de oven/magnetron op 750 watt of in de pan op laag vuur gedurende 15 minuten.
 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

Samenstelling

 
5000 gram mager rundvlees om te stoven
4000 gram gesneden ui
200 gram Goulash-hacheemelange (01175)
150 gram Delicatessen Juspoeder (01092)
250 gram Perfecto 200 (04336)
250 gram Saté Ketjap (07154)
2 flesjes oud bruin bier
© Roel Dijkstra fotografie

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...