Meng de ingrediënten voor het gehaktdeeg. Bedek een taartvorm met de pancetta, verdeel de helft van het gehaktdeeg in de vorm, bestrijk dit met de tussenlaag en verdeel vervolgens voorzichtig de andere helft van de gehaktmix in de vorm. Gaar de taart op 80 graden, 40% stoom gedurende 80 minuten.
Verwarm de taartpunten in een voorverwarmde oven op 150 graden gedurende 10 minuten. Maar ook koud zijn ze lekker!
Foto: ©VanVlietFotografie
1000 gram |
Varkensgehakt |
150 gram |
Blank paneer |
17 gram |
Colorozozout |
1 gram |
Foelie gemalen |
5 gram |
Fosfaat |
2 gram |
Witte peper gemalen |
20 gram |
Herbes de Provence zonder zout |
|
Herbes de Provence weken in 150 gram water |
100 gram |
Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K2.50) |
10 plakken |
Pancetta gesneden als vleeswaar |
1 |
Taartvorm/Springvorm 20 cm doorsnede |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...