21-september-2021 |
Truffelpaté

Truffelpaté

Deze 'puur natuur' paté is gemaakt van mooi zacht biologisch varkensvlees dat rauw wordt verwerkt. De structuur is heel fijn en dat geeft een mooi aanzicht. De paté is op smaak gebracht door aan het deeg fijne kruiden, bospaddestoelen en een drupje truffelolie toe te voegen. Daardoor ontstaat de heel eigen pittige smaak. De patéschaal wordt belegd met lapjes vet spek waarna de schaal met deeg wordt volgeschept. Vervolgens wordt de truffelpaté afgebakken. Na afkoeling wordt de bovenkant wild en ongestructureerd belegd met verschillende soorten bospaddestoelen. Op die manier ontstaat niet alleen een 'natuurlijk' uiterlijk maar wordt ook de smaak uniek. 

• Voorgerechtje, op brood of toast en als onderdeel van een koud buffet.

Herkomstgegevens

Vleessoort: Varken
Land van herkomst: Nederland
Producent: Slagerij Van Borre in Castricum

Terug naar boven