De Poeliersbond heeft in samenwerking met SVO vakopleiding food een poelierstraining ontwikkeld. Deze training is bedoel...
Nederland staat bekend om zijn bloeiende landbouwsector. Maar deze sector staat nu in de schijnwerpers, niet vanwege zij...
Amber Werkman, promovenda in de marketing bij Rijksuniversiteit Groningen, presenteert een vernieuwende aanpak in de str...
De strijd tegen overgewicht in Nederland blijft een uitdaging. Zes jaar na de afspraken om deze problematiek aan te pakk...
Na een spannende competitie en uitdagende proeverij, zijn wij verheugd om de 10 finalisten van dit jaar bekend te maken....
Tijdens de prijsuitreiking van de vakwedstrijd op 5 maart zijn maar liefst 12 kampioenen benoemd in verschillende catego...
De Europese Unie heeft onlangs een belangrijke stap gezet in de strijd voor duurzaamheid. Op maandag 4 maart bereikten h...
In 2023 was een kwart van alle hoofdmaaltijden gegeten in Nederland vegetarisch, dit blijkt uit de Gezondheidsenquête/Le...
De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel, die inzet op een duurzamere balans tussen dierlijke en plantaardige product...
Recent onderzoek van het EIT Food Consumer Observatory toont aan dat Europese consumenten zich zorgen maken over de impa...
De Nederlandse landbouwexport heeft in 2023 een bescheiden groei doorgemaakt. Uit cijfers van Wageningen Economic Resear...
De Nederlandse voedingsindustrie staat voor een uitdaging als het gaat om het creëren van een evenwichtige discussie ove...
Op 3 maart zijn tijdens een groot diner-dansant de prijzen uitgereikt voor de jaarlijkse slagersvakwedstrijd van de Conf...
Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel, een evenement dat aandacht vraagt voor een plantaardiger v...