Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs is winnaar van de 44e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2018. Alle ingezonden producten van slagerij Jan de Rooij zijn tijdens de keuring bekroond met goud met ster. Daarmee werden zij de 44e Nationaal Kampioen 2018 Arnhem Rookworststad.  Zij ontvangen hiervoor de bronzen rookworst. Het kampioenssymbool van deze wedstrijd. 

Overige kampioenen:
Rookworst fijn: Slagerij Kastelein uit Diepenheim.
Rookworst Grof: Gildeslager van Egmond uit Arnhem.
Rookworst speciaal: Slagerij van Asch uit Soest.
De innovatie en inspiratieprijs; Gildeslager Zumbrink uit Cothen.
De magerste en lekkerste rookworst: Keurslagerij Horst uit Epe (vetpercentage  %).

De Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste rookworstwedstrijd voor Gelderse rookworst en innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.


 

- Publicatiedatum: 15 October 2018

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl