Al eeuwenlang is Nederland een kaasland. Onze Goudse kaas is zelfs wereldberoemd. Toch kennen we pas sinds 5 jaar een kaaswedstrijd: de Holland Kaaskeuring, georganiseerd door de Nederlandse kaassector via het NNKC. Dé wedstrijd om de lekkerste merkkazen van Nederland. Dit jaar vindt de spannende finale voor het eerst voor publiek plaats. En waar anders dan in Kaasstad Gouda? 
 
Consumentenpanels proeven en beoordelen. De inhoudelijke objectieve keuring van Holland Kaaskeuring gebaseerd op smaak blijft absoluut gewaarborgd. Maar de beslissende ronde gaat onder een nieuwe naam live in Gouda!
De ‘Gouda Cheese Awards 2019’ is dus géén technische keuring zoals elders, maar een echte neutrale smaaktest. Dat is tenslotte waar het om gaat: de smaak van de consument. De winnende kaas draagt een jaar lang de naam ‘de lekkerste kaas van Nederland’. 
 
Gouda Cheese Awards 2019 op 6 juni 2019 Een fantastische samenwerking met gemeente Gouda om tot méér bekendheid te komen. Op 6 juni kan iedereen zien hoe de kaas wordt gekeurd – en natuurlijk proeven hoe die smaakt! Het decor van deze Gouda Cheese Awards 2019 is de traditionele Goudse Kaasmarkt, waar de boeren en handelaren nog altijd een handjeklap doen om de beste kazen. De Awards 2019 worden uitgereikt in twee categorieën: Gouda 48+ jong belegen en de light variant Gouda belegen. 
 
De aftrap van de Gouda Cheese Awards 2019 is om 10.00 uur, wanneer de speciale VIP-jury de Kaasmarkt opent op een heel wel bijzonder podium. Het exacte programma blijft nog even een verrassing, maar dat er genoeg te zien, te horen en te proeven is, is wel zeker!  
 
Deelnemen? Deelname aan de Gouda Cheese Awards 2019 staat open voor ieder bedrijf met een merkkaas die voldoet aan het inschrijfprofiel. De inschrijving is al geopend. De organisatie is in handen van het NNKC, de Gouda Kaasmarkt, de Goudse Waag, de SOG en de gemeente Gouda. 
 
Meer info:
Gouda Cheese Awards
Onno Boersma
Tel. 06 – 24 67 63 25 
info@nnkc.nl 

- Publicatiedatum: 17 April 2019

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl