Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 16 januari jl. heeft Slagerij Erik Pinckaers deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Zoals het een vakman betaamt, geeft slager Erik Pinckaers de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 150 collega-slagers is Slagerij Erik Pinckaers aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo blijft men continu up to date met nieuwe recepten en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring

Het afgelopen jaar zijn de producten van Slagerij Erik Pinckaers diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien zijn deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Slagerij Erik Pinckaers niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Bron: KNS

- Publicatiedatum: 23 January 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl