Op 6 april 2019 vond de uitreiking van de internationale vakwedstrijd van de Confrerie des Chevaliers grand bailliage des Pays-Bas plaats.

Fotocollage: 
Boven vlnr: Jan Maarten Maton van slager Cucina uit Oisterwijk, Han Braamskamp uit Rolde, Peter Tap van Keurslagerij Muilwijk uit Ameide
Midden: Piet Mutsaers uit Rijnen.
Onder: Bert-Jan Lantinga uit Meppel en nogmaals Jan Maarten Maton van slager Cucina uit Oisterwijk.
 

De prijsuitreiking van de 39e internationale slagersvakwedstrijd van de Confrérie. vond plaats tijdens een geanimeerde feestavond in het Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. In drie prijzenrondes zijn de ereprijzen, categorieprijzen en de nationale en internationale prijzen bekend gemaakt. Het internationale kampioenschap was ook dit jaar weer voor een Duitse deelnemer.

Beste Nederlandse deelnemer, en daarmee automatisch Nederlands Kampioen werd de firma Lantinga slagerij & Catering uit Meppel. Tweede Nationaal kampioen werd Slagerij Verhoeven uit ’s Hertogenbosch. Op gepaste afstand gevolgd door Slagerij Kusters uit Margraten (helaas niet aanwezig). 
 
Naast het algemeen Nederlands Kampioenschap waren er ook nog prijzen te verdelen voor de verschillende rubrieken. Deze prijzen gingen in 2019 naar (willekeurige volgorde) Slagerij van Linschoten (Rotterdam), Slagerij Muilwijk (Ameide) , La Cucina (Oisterwijk), Slagerij Braamskamp (Rolde), Slagerij Mutsaers (Rijen), Chateaubriand vleesspecialiteiten (Amsterdam), en Slagerij van Tilburg (Sliedrecht). 
 
Foto KNS

- Publicatiedatum: 8 April 2019

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl