Dit jaar zijn wederom 3 speciaalzaken uitverkozen tot Parmaham specialist. 

Parmaham wordt in meer dan honderd landen wereldwijd verkocht. Het dankt haar populariteit onder meer aan de heerlijke smaak en het exclusieve gebruik van natuurlijke ingrediënten. Detaillisten over de hele wereld worden door het Consorzio del Prosciutto di Parma uitgenodigd om Parmaham-specialist te worden. Dit jaar vielen de nominaties vooral in het zuiden van het land.

De winkels worden voorgedragen en uitverkozen vanwege hun pure vakkennis, passie en enthousiasme en de wil om de faam van de Parma verder uit te dragen. 
Een prachtige uitdaging want Parmaham is een van de Italie’s rijkste culinaire tradities en het Consorzio del Prosciutto di Parma beschermt de echtheid met het kwaliteitszegel van de Kroon zodat de kwaliteit is gegarandeerd en extra omzet binnen handbereik ligt.

Het Parmaham programma werd opgezet om de ware specialisten te erkennen en te belonen voor hun inzet. In 2016 is het programma in Nederland officieel van start gegaan en werden de “Parmaham specialisten”, ook voor de consument herkenbaar aan een speciaal logo. Er zijn in totaal nu in totaal 31 Specialisten in Nederland.

Uitverkoren zijn dit keer de Keurslagers Vink-America in Sittard, Heuts in Maastricht en Van Hest in Goirle. 

Alle deelnemers beschikken over uniek winkelmateriaal en worden betrokken bij speciale acties om hun erkenning te ondersteunen en verder uit te dragen. 

Het Parmaham specialisten programma zal naar verwachting de komende jaren worden voortgezet en ook andere gerespecteerde slagers en speciaalzaken zullen hiervoor uitgenodigd worden. Deelname is open voor een ieder die aan de gestelde eisen voldoet en die een effectieve bijdrage wil leveren aan de bekendheid en promotie van het product. 

www.prosciuttodiparma.com

- Publicatiedatum: 22 May 2018

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl