De top 10 van de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt is bekend. De keuring zit erop en het is de jury gelukt om de lekkerste bal gehakt van 2020 aan te wijzen. Meer dan 80 slagers hebben zich aangemeld voor deze vakwedstrijd. Aan de jury de taak om alle inzendingen met alle zorg en aandacht te keuren en te bepalen wie de meest smaakvolle bal met een ambachtelijk karakter heeft.

Top tien

In willekeurige volgorde:
- Slagerij & Traiteur Beerens
- Keurslagerij Tim Janssen
- Slagerij Smit
- Slagerij & Traiteur Koen van Vugt
- Keurslagerij van Hest
- Slagerij De Groene Weg Deventer
- Keurslagerij van Strien
- Keurslager Frank & Marleen van der Zande
- Slagerij Stefan Haak
- Keurslagerij de Jong

Jury
De jury bestaat dit jaar uit juryvoorzitter en branche erkende meesterslager Wouter van de Veen, winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt 2019 Jean-Pierre Jongmans van Keurslager Jongmans, Hans de Goeij van Traiteurslagerij de Goeij en Marloes Hartkamp van Buurman Vleesch & Vis, beide keurmeesters vanuit Stichting Expertisecentrum voor het Slagersambacht.
Tijdens de keuring zijn de producten met zorg gekeurd op onder andere smaak, geur, samenstelling en bewerking. Ondanks de verschillende samenstellingen van de ballen, zowel in structuur als in smaak, is het de jury gelukt om de 10 finalisten te selecteren.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt dit jaar, door de corona-maatregelen, online plaats op 30 september. Samen met de finalisten wordt tijdens deze online uitreiking de winnaar bekend gemaakt van de Lekkerste Bal Gehakt 2020.

 

 

- Publicatiedatum: 11 September 2020

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl