Doe ook mee aan de wedstrijd lekkerste bal gehakt van Nederland 2019

Keurslagerij Marco van Strien heeft de Lekkerste Bal Gehakt 2018 gewonnen. Ben jij de winnaar in 2019? Op 26 september 2019 vindt de keuring plaats.
De lekkerste bal gehakt draait om de klassieke bal gehak. Een favoriet onder de consumenten. Meedoen met de vakwedstrijd geeft niet alleen inzicht in je prodrut maar levert ook veel publiciteit op en dat kun je goed gebruiken. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VAS in november. 

1 ronde
De afgelopen jaren vond er ook altijd een finalekeuring plaats. Vanaf dit jaar is maar één ronde.

Keuring
De keuring vindt plaats op 26 september 2019. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de VAS-beurs in november.

Geef je nu op: Knsnet / Lekkerste bal  

Spelregels
• Deelname is voorbehouden aan slagersbedrijven (met winkel voor consumentenaankoop) aangesloten bij de KNS.
• Minimaal 3 gegaarde gehaktballen dienen te worden ingestuurd.
• De gehaktballen moeten goed worden verpakt (tip: vacuüm). Het pakket moet voldoende worden gefrankeerd en voorzien van een label met daarop de bedrijfsnaam het adres en het telefoonnummer van de deelnemer. Verzendkosten zijn voor rekening van de deelnemer. Je kunt de producten ook zelf brengen naar de KNS, Diepenhorstlaan 3 in Rijswijk.
• Ingezonden producten dienen uiterlijk de dag vóór de keuring vóór 14.00 uur te worden aangeleverd bij de KNS, Diepenhorstlaan 3, 2288 EW Rijswijk. Dit kan zowel per post of persoonlijk. Producten die te laat binnenkomen, worden niet meer gekeurd.
• Indien het product bedorven is of als hier enige twijfel over bestaat, wordt het product niet gekeurd.
• De ingezonden producten mogen niet van derden worden betrokken en ter keuring worden aangeboden.
• Indien je lid bent van een commerciële formule en gebruik maakt van gezamenlijke productie, kan er één (1) inzending van de gezamenlijke productie meedoen met de vakwedstrijd.
• Sausjes worden niet gebruikt bij de keuring.
• De gehaktballen die je inzendt, zijn gelijk aan de gehaktballen die je verkoopt.
• Alle ingezonden gehaktballen worden in een oven verwarmd tot een temperatuur waarop deze prettig eetbaar is.
• De producten zijn voor de jury anoniem.
• Deelnemers moeten, indien de jury dit wenst, inzicht geven in hun productieproces.
• Over de uitslag kan niet met de jury worden gecorrespondeerd.

 

 

- Publicatiedatum: 17 July 2019

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl