Limousinhoeve uitgeroepen tot ‘Beste Uw Slager van het jaar 2016/2017’

Uw Slager Limousinhoeve uit Hoek is uitgeroepen tot ‘Beste Uw Slager van het jaar 2016/2017’. Op de jaarlijkse Uw Slager Feestavond reikte Winkelformule Uw Slager de prijs uit. De Limousinhoeve werd in het kader van een zogeheten winkelwedstrijd beoordeeld op een groot aantal criteria en kwam als hoogste uit de bus.

Door middel van een uitgebreide kwaliteitsaudit zijn alle Uw Slagers beoordeeld op verschillende criteria. In totaal hebben 75 leden, ofwel aangesloten Uw Slager winkels uit heel Nederland deelgenomen aan de winkelwedstrijd. Zij zijn allen door een onafhankelijke en deskundige jury beoordeeld op vele criteria als hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie. 
Uit alle deelnemers waren de 6 best scorende Uw Slagers genomineerd voor een titel; ‘Beste Uw Slager van 2016/2017’, 

De uitslag was als volgt;
-    Beste Uw Slager van het jaar 2016/2017: Uw Slager Limousinhoeve in Hoek
-    Beste Uw Slager regio noordoost Nederland: Uw Slager Wip in Hallum
-    Beste Uw Slager regio noordwest Nederland: Uw Slager Patrick Lagrand in Bergen
-    Beste Uw Slager regio Zuid: Uw Slager Limousinhoeve in Hoek

De overige genomineerden waren: Uw Slager Otte Boersma uit Eastermar, Uw Slager Daan Ruijter uit Obdam en Uw Slager Ornée Bolier uit Zierikzee. De prijzen zijn uitgereikt in Baarn op locatie van Landgoed Groot Kievitsdal. Een feestelijke locatie met een gezellige sfeer, mede door de ruim 220 genodigden & veel inspiratie met o.a. gastspreker André Troost.

Winkelwedstrijd
Aan de kwaliteitsaudit is door winkelformule Uw Slager een spectaculaire winkelwedstrijd gekoppeld. Het doel van de winkelwedstrijd is de aangesloten Uw Slager ondernemers inzicht en handvaten te geven waarmee zij in hun winkel direct aan de slag kunnen. ‘De beoordelingen leveren een goed beeld en een stukje bewustwording op van kansen en bedreigingen. Ondernemers kunnen die gebruiken om de klant nog beter van dienst te zijn, met als doel meer omzet en rendement.  Als formule spelen we hierop in door de slagers op die gebieden extra te ondersteunen in hun succes’, aldus formulebeheerder Albert-Peter Veldkamp.

- Publicatiedatum: 22 September 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl