Na een stevige battle pakte Keurslager Van Kraaij uit Schaik de titel 'Leukste Slagerij van Nederland 2019/2020. Op de tweede plaats eindigde slagerij-traiteur Valkenburg uit Valkenburg en keurslager Kuenen uit Ruurlo nam de derde plaats mee naar huis.

Om tot deze uitslag te komen waren  3 rondes nodig  waarin verschillende opdrachten uitgevoerd moesten worden. Vakmanschap, maar vooral, de creativiteit moesten aan bod komen. En daar zijn de verschillende teams behoorlijk mee voor de dag gekomen gezien de enthousiaste reacties van de toeschouwers op de VAS beurs in Nieuwegein. 

De vakkundige jury bestaande uit Maarten Wolters van Keurslager Boenders uit EIbergen, Paul van Trigt en RTL-presentatrice Corine Boon  van het programma 'Van Slager Tot Chef' had de handen vol aan de beoordeling. Ze werden daarbij bijgestaan door Ruud bakker van de organisatie Slavakto en oud-directeur van de Keurslagers. 

De slotronde bestond uit het vertonen van een bedrijfsvideo van de verschillende teams vergezeld van een toespraak. Een mooie gelegenheid om zich nog even extra in het zonnetje te zetten. 

Al met al een mooi slot aan de eerste dag van de goed bezochte VAS beurs in Nieuwegein. 

- Publicatiedatum: 5 November 2019

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl