Sluizeman de visspecialist uit Alphen aan den Rijn is de beste kibbeling bakker van Nederland. Dat werd maandag 2 oktober bekend gemaakt door de organisatie van de Kibbeling Cup op de Spakenburgse visbeurs. Jack en Angelique ontvingen de ‘Gouden Schuimspaan’ als wisselbeker voor hun prestatie.

♦ Tweede plaats: Visjes uit Utrecht
♦ Derde plaats: Visparadijs R. Emons uit Maastricht

Ruim honderd bedrijven streden om de kampioensprijs en zaten geruime tijd in spanning te wachten op de uitslag. Op maandag 22 mei jl. werden de definitieve nummers 1, 2 en 3 van de provincie bekend gemaakt. Deze winnaars zijn per provincie bepaald o.b.v. de top 5 met meeste stemmen en de hoogte van het behaalde gemiddelde cijfer. De overige deelnemers zijn daarna met een rapport persoonlijk geïnformeerd over de behaalde cijfers en andere informatie van de beoordelingen. 

De nummers 1 van elke provincie gingen door naar de volgende ronde. Deze tweede ronde bestond uit een bezoek van de vakjury. Zij selecteerden tussen 28 augustus en 22 september de landelijke top 3. Hierbij beoordeelden ze op meer punten dan de consument.

Sinds het bekend was dat Sluizeman de winnaar was van de provincie Zuid-Holland was het allemaal wel erg spannend. Jack en Angelique Hendriks bedanken op de sociale media hun klanten voor de ondersteuning en zeggen vol trots; "We did it". Duidelijker kan het niet zijn. Ze streven ernaar altijd de beste te zijn en willen niet alleen vis verkopen, maar ook de beleving overbrengen op onze klanten. De klanten laten ervaren hoe fantastisch zo’n goed vers product smaakt. Een mooi stuk vis uit onze eigen wateren. Dat alles met warmte en gezelligheid! Je koopt bij Sluizeman een stukje vakwerk op maat met voedsel. Daar staat het hele team voor.

Bron: Kibbeling Cup

- Publicatiedatum: 3 October 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl