Deze steaks worden gesneden van de dunne lende van het lam waar het haasje nog op zit voordat de beenderen eruit worden gehaald. De T-bone is te vergelijken met de haaskarbonade van het varken en is genoemd naar de
'T-vormige' lendewervel die er in zit. De T-bone wordt gesneden van de lende net voordat het ribgedeelte begint. Op de foto zie zie je aan de onderkant het dunnere deel van het haasje en aan de bovenkant van het bot zie je de dunne lende. T-bone's zijn heel lekker op de barbecue.

Foto: Beef&Steak

Voedingswaarden per 100 gram onbereid

 
energie 1018kJ/245kcal
eiwit / vet 19 gr. / 19 gr.
koolhydraten 0 gr. 

Bereidingswijzen

 
bakken 3 à 4 min.
grill / bbq ja
fondue / gourmet  nee

 


 

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl